Price
200 000 €
Area
86 m2
Floors
2 / 8
Year of built
2022

Удоволствието и престижът да живееш в Сградата на 2022 година в категория над 10 000 кв.м. РЗП!

Ексклузивна оферта – тристаен апартамент с Разрешение за ползване от м.февруари 2022 г., в елегантна топлоизолирана сграда до метростанция Хаджи Димитър, тролейбусна и автобусна спирка, на 10 минути пеша от Софийския университет и МОЛ Сердика, в зона за свободно паркиране до и около сградата.

Имотът е на втори жилищен етаж, със застроена площ от 86 кв.м., от които 73.20 кв.м. чиста жилищна площ с отлична височина на таваните от 2.75 м, вътрешен, светъл и топъл. Към имота принадлежат складово помещение (мазе) от 4.50 кв.м. с правилна форма, както и съответните идеални части от правото на собственост върху терена на сградата.

Апартаментът е на шпакловка и замазка, с водомери, топломери, с немска PVC дограма – навсякъде тип „френски прозорци“, блиндирана входна врата. Възможност за довършване от бъдещия собственик по негов вкус и дизайн. Изключително функционален имот, състоящ се от антре, коридор, дневна с трапезария и кухненски бокс с южно изложение, две спални на североизток с обща тераса към богато озеленен вътрешен двор със зони за отдих, до който имат достъп само живущите в комплекса. Ниски режийни разходи към етажната собственост.

Жилищният комплекс е от затворен тип, състои се от 8 жилищни секции, разделени на 3 сгради около озеленения вътрешен двор. Елегантно фасадно осветление. В комплекса са проектирани пробиви във фасадата, които обединяват вътрешното и външното пространство, подобряват циркулацията на въздуха,  вкарват много светлина от юг и запад в двора. Скъпите фасадни материали осигуряват не само дълговечност на визията на сградите, но и добра шумо- и топлоизолация на жилищните пространства. Всички спални на апартаментите са ориентирани към вътрешния тих двор с цел осигуряване на максимален комфорт на живущите. Изпълнението на сградите е с висококачествени материали – облицовка с Еtalbond и клинкерни тухли, стени с 25 см. тухли Винербергер Поротерм с допълнителна топлоизолация, подови настилки със звукоизолация навсякъде, петкамерна дограма, входни врати Porta Doors с тристранно заключване, общи части с гранит и всички съвременни инсталационни решения, с подсигурено място за климатична система за всеки един имот. Налично видеонаблюдение в комплекса.