plaketa shopov Дружество „Феникс-недвижими имоти“ ООД е на пазара от 1993 година. Фирмата е специализирана в областта на посредничеството при всички видове сделки с недвижими имоти, инвестициите, консултантските услуги, експертните оценки, управлението на имоти. От създаването си, и особено в първите години след реституцията и възстановяването на собствеността върху земеделските земи, дружеството е осъществило и осъществява мащабни сделки със земя. Фирма „Феникс-недвижими имоти“ е процедирала градоустройството и е участвала като посредник и като пряк инвеститор в полосата на бул.“Цариградско шосе“ в района срещу хипермаркет „Метро“. Големи сделки със земя чрез посредничеството на фирмата са осъществени и на бул.“Драган Цанков“, в кварталите „Младост 4“, „Овча купел“ – старата част, „Горна баня“, местността „Камбаните“ и др.

Клиенти на „Феникс-недвижими имоти“ са както едни от най-значимите национални и чуждестранни инвеститори на българския пазар, така и стотици търговски дружества и хиляди клиенти физически лица, които чрез нашето посредничество и консултации са намерили точния имот, който отговаря на техните бизнес или лични нужди.

Нашият екип през годините се е стремил и се стреми да подходи към всеки един клиент индивидуално, коректно и отговорно, като се съобразява изцяло с неговите предпочитания и възможности.

Гордеем се с факта, че сме една от първите фирми на пазара за недвижими имоти в България и, като сме преминали през всички икономически, финансови и политически кризи в страната, сме отстояли своята идентичност и възможности, и работим за своето бъдеще и за бъдещето на всички наши настоящи и потенциални клиенти.

Сертификати

  • FIABCI IVAN
  • NSNI2016
  • KZLD2
  • KZLD1